Vakna med ... The Voice?

Usch fyfan, att vakna till dem är nog det värsta.

Jobb jobb jobb, måste ha jobb. Känner mig så skyldig att bo här utan att betala. Just nu betalar min flickväns mor allting - hemskt. Vill verkligen inte vara en sådan ekonomisk börda även om jag inte är den tyngsta bördan någonsin.

Och min arbetsgivare verkar ha glömt bort arbetet helt, inte hört av han på en vecka nu. Underligt.

Annars, en av mina närmsta vänner eller f.d närmsta vänner nämligen en halvdansk familj i lilla hålan Bjuv utanför Helsingborg. Hela familjen utom föräldrarna åker Inlines.
Johnny och Jesper Hansen ett par gamla vänner, vi har gått igenom en jäkla massa och en massa strul då man var lite ond och flera somrars inlines åkande och boende tillsammans.

Ivarjefall, Jesper Hansen gjorde självmord - och chocken har nog inte hunnit ikapp mig än.
Förstår nog inte bara hur man kan göra självmord sådär - aldrig märkt en sån sida av han och ändå har man hjälpt han ur en massa kriser.

Fast hans familj har haft en del tunga tider - speciellt då jag och Johnny hansen blev tagna efter en misshandel mot en idiot som hotar och kränkte min syster dag ut/in. Och Johnny blev skickad till Ungdoms anstalt pg.a lång brottslista och sin oförmåga att hålla tillbaka ilskan.
Och han satt där i månader när jag fick 4 dar i häktet som kändes som EVIGHETER. Förstår inte hur hemskt det var, fast i ett trångt rum utan något - fast i ett rum med tankar som man inte kan fly från.

Hela händelsen tog rätt hårt på familjen, men det är ju 1½ år sen nu och Jesper har inte visat nå större skador av de på senare tid. Så förstår inte.
Begravning den 25de, Vet dock inte om deras föräldrar skulle varit superglada om jag visade mig pg.a Johnny åkte in i ungdoms anstalt för han ställde upp för mig i mitt dåvarande problem - men vill komma på bregravningen för min respekt för Jesper och all tid vi har haft tillsammans.

Usch då!

Känner mig lite skyldig nu, hade tänkt föra en aktiv blogg.
Men iomed att min flickvän är en mycket kändare bloggare och att vi bor tillsammans mestadels så lär allt (om jag skriver dagligen) bli ganska så likt hennes fast skillnaden blir andra ordval.

Och funderade på att ta bort bloggen igen, fast vore lite synd för jag tycker om att skriva och designa t.ex bloggar.
Så har kvar den och skriver då jag känner för det och lär ändra utseende lite då & då.

Så om ni VILL läsa, så premurera - såvis så missar ni inget ivarjefall ^^.


VILL DOCK HA HJÄLP, min flickvän skryter för mycket när jag diskuterar bloggande med henne, så ..
Hur funkar /fixar jag allt detta med ping, vart skall man lägga till bloggen och allt sånt man får göra för att fixa den mer publikt. Vore tacksam för svar, av de få som kanske läser.

Introduktion.

Niklas Åke Bergman Nilsson,
född 1990 den 20 Juli i Helsingborg.

Av en mor vars namn är Charina och en Far vars namn är Åke - därav mitt andra namn; niklas åke bergman nilsson.
Tidig barndom minns väll ingen igentligen mer än små betydelsefulla stunder - i var fall så var min far frånvarande hela mitt liv framtills jag fyllde fjorton.
Har två syskon, en syster - Erika Bergman Nilsson och en halvbror - Joakim Nilsson.
Trots att jag och Joakim inte delar samma fader så är vi närmst varandra och hans far är den personen som jag trodde var min fader tills jag mötte min biologiska far. Så presenterar aldrig Joakim som Halvbror.

Ett kliv frammåt till nuet.

Har på senaste tid flyttat till-&-från Helsingborg och Borås, pågrund av familje besvär ibland och ibland saknader av olika former såsom; Elin Zollfrank (min flickvän, blivande mor.), Felix Palmgren (närmsta vännen sedan tidigt.), Helsingborg i sig och faktumet att jag har lättare att leta fast anställning i Helsingborg.
Just nu är jag bosatt i Borås tillsammans med Elin och hennes mor - samtidigt som vi väntar barn. Hon sexton, Jag arton. Hur det slutar vet ingen, men jag älskar barn och är helt in. Hade inte varit helt fel med en anställning på det.

Deltids jobbar som webdesigner, har även jobbat som snickare med min far.
Har åkt inlines/rollerblading i 5½ år (6 år inkluderat denna pausen jag har just nu)
Har tävlat i Helsingborg, Malmö, Lund och i Stockholm.
Det är helt klart en Livsstil för mig. Synd nog så sabbade Rökningen tillslut min kondition när kylan började komma - om det inte vore för rökningen så hade jag rullat på, letat inomhus skatehallar eller vadsomhälst för att utöva min sport, a.k.a Extremsport.


Fick en fråga, och klart så vart det roligt att se och läsa att folk hittade mig. Ivarjefall;
Denise: Får man fråga vart i Helsingborg du bodde? :)
Svar: Bor/bodde i norradelen av Helsingborg, fortfarande i centrum. - konserthuset~


Lite trött just nu, slopar nog ihop en menysida som innehåller all fakta om mig som människa och lite intressant historia.
Elin suckar sönder i sängen - hon är trött och är lite knepig, hon kan inte somna om jag inte är där brevid henne.
Så...
Skyll på henne. Mer hinner det inte blir inatt.

- Niklas Bergman Nilsson

En början.

Hej,
Niklas Bergman Nilsson här.
Förmodligen bland de ända få manliga bloggarna i min ålder som skriver personligt - men så får det vara.
Vill just nu bara skriva av mig från tankar och händelser.

Fick idéen från min flickvän Elin Zollfrank som aktivt skriver och samlar dagliga ting i en blog, liksom jag hade tänkt börja med igen. För två år sen så höll jag i en blogg på privat domän, programmerad och upprättad av enbart mig, den vart inte med i några listor över bloggar som hälst, så vart enbart nära och kära som hade tillgång.

Nu är jag arton år, bor mestadels i Borås hos min flickvän och hennes mor - mitt ständiga flyttande fram & tillbaka resulterar i att jag förlorar mer och mer vänner i Helsingborg och har nu inte så aktiva vänner på min vännerfront.
Jag är ivarjefall lite av en ensam-varg, jag klarar mig.
Så nu när mina vänner inte tar del av denna bloggen, så vill jag skriva av mig och kanske få små svar, kommentarer eller kritik från andra bloggare eller enskilda besökare.

Ivarjefall, klockan är nu 00:14 och min flickvän försöker sova, så skall ta och avsluta.
Ett par avslutnings ord vore väll;
Jag kommer att skriva om...

... Mig själv.
... Tankar & funderingar.
... Min tid som blivande far.
... Rörande saker(?)
... Dagliga ting så som Intressen.



En längre text om Mig kommer imorgon.


RSS 2.0